Saturday, July 24, 2010

demam atau jamban

demam demam deman..
nak create kat blog pon malas.. da bape hari r demam tp x baik2 gak.. ade la nk msuk sminggu r nieh..tension btul la.. hadoiiyaii..
mkn pon x lalu,rasenyer hari2 da masak best2 r ni tp x lalu gak nak makan..
malas pulak aku g hospital or klinik..ubat nyer same jer..x ubat batuk,ubat demam,ubat selsema,ubat tido...hahha..tibe jer mcm la dokter nak bg ubat tido..jgn harap..
aku rase leh bukak klinik r..stock ubat byk sgt..blom campor g, ngan ubat sakit kulit..ubat muka.. ubat gegat!! peh kire ubat gak r..hahah..bley bley bley...bkak klinik..
sbnar nyer aku xde motif besar nak tulis blog hr nie..d sebab kan bosan mgadap pc ni..bley la layan blog jap..pas 2 lg satu aku nk show satu gbar tok sume..x best pon tp korg tgok jer la...


ni gbar salah satu jamban di india..tp aku x tau la kat mane nieh..so patut ke malaysia wat jamban cam nieh.. peh siap ade artis tersadai kat dpn..mmg xnak kuar r dr jamban nieh..lantak r korg nak tkencing tberak pon..hahah...ko simpan r tok esok nk kencing...peh ayat..bkn maen lg..
siot jerk.. xper r ni korg tgok jamban kat india..ade lg satu negara nieh..
ni kira kotegeri ape nieh.. jamban ker atou dapor ..hahhah..hang pikiaQ la sdiri..wa ca lu..ka...

No comments:

Post a Comment